Pennut syntyneet

Posted 5/11/2016

Pennut syntyivät perjantaina 29.4.2016 tiineyspäivänä 59 . Viimeisellä viikolla käytettiin Era röntgenissä. Silloin näkyi kuusi pentua. Era synnytti seitsemän pentua, joista valitettavasti yksi narttu ja ainoa uros olivat kuolleet. Synnytys kesti noin 7 tuntia. Pennut ovat voineet hyvin ja kaikki tuplasivat syntymäpainonsa ensimmäisen elinviikkonsa aikana. Nyt pentujen paino vaihtelee vajaasta kilosta 1,3 kiloon. Silmät ovat juuri aukenemaisillaan. Eralla nousi lämmöt pari päivää synnytyksen jälkeen sen verran, että aloitettiin antibioottikuuri. Tilanne rauhoittui heti. Era on hoitanut pentuja hienosti. Kaikilla pennuilla on omistajat valmiina.

Narttukasa 29.4.2016Narttukasa 29.4.2016

Read the rest of this entry »

Era käytetty ultrassa

Posted 4/1/2016

Käytimme Eran tänään ultrassa. Lääkäri näki useita pentuja. Eikä ole aprillipila! Kuva todisteena. Tasan 15 vuotta sitten syntyi meidän kennelin ainoa pentue. Aika makeeta että nyt viimein olisi tulossa pentuja Torisaaren kenneliin. Pidämme peukut pystyssä!

Eran ultra 31pvEran ultra 31pv

 

 

 

 

Read the rest of this entry »

Kawan tiedot viimein päivitetty

Posted 3/6/2016

Nyt viimein saimme aikaiseksi päivittää myös Kawan tiedot sivuillemme. Sitä ei ole vielä rekisteröity Suomeen.

Read the rest of this entry »

Pron ja Eran yhdistelmä

Pro astui Eran

Posted 3/2/2016

Reijo kävi Eran kanssa astutusreissulla Kannuksessa. Reissu meni erittäin hyvin. Juoksujen ajankohta oli varmistettu useimmilla proge-arvojen mittauksilla ja ajankohta oli hyvä reissulle. Pro astui Eran välittömästi heti ensi yrityksellä 1.3 ja toisen kerran 2.3 ennen Kaisan ja Hannun reissuun lähtöä.  Kiitokset isäntäperheelle vieraanvaraisuudesta.  Pidetään nyt peikkuja. Noin neljän viikon päästä tiedetään lisää.

Read the rest of this entry »

Uudet nettisivut päivitetty

Posted 2/27/2015

Saimme viimein aikaiseksi päivittää kennelimme nettisivut. Ja uusimmekin ne kokonaan! Nämä on nyt tehty Int2000 kotisivukoneella. Toivotaan että homma toimii. 

Koirat ovat vähentyneet kovasti. Meillä on tällä hetkellä vain yksi koira. Soidinpolun Era on kovilla ainoana metsästyskoirana. Sillä on saavutettu Suomen muotovalion arvo sekä Kaer kokeista tuloksena on voittajaluokan kakkonen. Yritys astuttaa Era epäonnistui tänä talvena. Urokseksi on valittu Haugtun's Pro, jolla yritämme uudestaan tähän tietoon syksyllä tai ensi keväänä.

Read the rest of this entry »

New Post Title